Disclaimer

Wij zijn niet verbonden aan Suzanne Collins, van Goor, Unieboek, Scholastic of Lionsgate.
Hungergames.nl is een website voor fans door fans.

Juistheid van gegevens Hungergames.nl besteedt de grootste aandacht en zorg aan de juistheid van gegevens. Hungergames.nl hecht veel waarde aan de actualiteit en betrouwbaarheid van de informatie. Hungergames.nl kan echter niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele onvolkomenheden of onjuistheden.

Websites van derden De website van Hungergames.nl bevat links naar websites van derden. Hungergames.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze internetsites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan één van deze websites.

Onderlinge verwijzingen Linken en verwijzen naar pagina’s van Hungergames.nl mag; het web bestaat tenslotte bij de gratie van onderlinge verwijzingen. Hungergames.nl stelt het wel op prijs hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Copyright De site van Hungergames.nl is uitsluitend beschikbaar voor persoonlijk en niet commercieel gebruik. Dit betekent dat al het overige gebruik niet is toegestaan, tenzij daarvoor voorafgaand schriftelijk toestemming van Hungergames.nl is verkregen.

Creative Commons Licentie
Deze website is compleet gelicenseerd onder een
Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Unported licentie

English

We are not affiliated with Suzanne Collins, Scholastic, or Lionsgate.
Hungergames.nl is a Dutch fansite made by fans for fans.

Bestel direct bij BOL.com: